Кофемолка
Що вибрати: ручна кавомолка vs. електрична
Справжні поціновувачі кави волію самостійно перемелювати кавові зерна, досягаючи оптимальної для заварювання форми і розміру гранул. Для цього використовують кавомолки — електричні або ручні.
- Електричні кавомолки працюють від мережі. Мінімум участі людини в процесі робить їх все більш популярними. Достатньо засипати підготовлені зерна в чашу і включити прилад. Вибираючи електричний подрібнювач, зверніть увагу на потужність: чим вона вище, тим швидше зерна придбають потрібну консистенцію. До мінусів електричних моделей відносять малоприємне звуковий супровід процесу.
- Ручні кавомолки, що приводяться в дію силою руки, серед кухонних електроприладів здадуться анахронізмом. Але класичне пристрій, що дозволяє монотонно молоти каву, забезпечує високу якість помелу. Якщо вранці у вас є 5 вільних хвилин, рекомендуємо придбати кавомолку механічну і насолоджуватися заспокійливим процесом помелу і захопливим ароматом напою.
Щодо системи помелу кавомолки ділять на два типи — ножові і жорнові.
- Ножові прилади укомплектовані одним або двома гострими ножами, розташованими на дні чаші, в яку засипають зерна. Після включення ніж обертається з великою швидкістю і ріже зерна. Розмір частинок залежить від тривалості процесу: чим довше — тим дрібніше. Ножові пристрої доступні за ціною, але не забезпечують рівномірну обробку. Подрібнені таким чином зерна використовуються тільки для заварювання в турках, для кави по-турецьки.
- Жорнові пристрою забезпечує дрібну фракцію. Такий кавовий порошок використовують для приготування мокко, мокачино, еспресо, капучіно в кава-машинах і на вогні. Жорновий кавомолка, що працює від електрики, укомплектована конічними і циліндричними дисками. Зерна, потрапляючи між ними, перетираються.
Система регулювання ступеня помолу актуальна для шанувальників різних способів готування кави. В електричних жерновых моделях програма вибирається натисканням кнопки, що призводить до зміни відстані між жорнами. У механічних подрібнювачах для зміни відстані потрібно зняти гвинт, ручку і шайбу — складність процесу змушує користувачів відмовлятися різноманіття кавових напоїв.
- +380 (50) 468-57-57
- +380 (50) 493-57-57
- +380 (57) 720-43-44
BP101852 - +380 (50) 468-57-57
- +380 (50) 493-57-57
- +380 (57) 720-43-44
BP85909 - +380 (50) 468-57-57
- +380 (50) 493-57-57
- +380 (57) 720-43-44
BP75898 - +380 (50) 468-57-57
- +380 (50) 493-57-57
- +380 (57) 720-43-44
BP85912 - +380 (50) 468-57-57
- +380 (50) 493-57-57
- +380 (57) 720-43-44
BP95046 - +380 (50) 468-57-57
- +380 (50) 493-57-57
- +380 (57) 720-43-44
BP95044